Coinbase este cel mai mare broker de bitcoins din lume. Ele nu depind de nicio bancă centrală : independența monedei nu face parte din strategiile comerciale sau reformele.

Ce este Coinbase?

Cum se simt angajații făcând aceeași muncă în timp mai scurt. După ce te autentifici, îți conectezi contul bancar și poți să începi.

Creați un cont de piață Bitcoin

E departe de a fi ceva dovedit și poate ajunge la fel de bine ca era dot-com, când mulți oameni au pierdut bani. Fă-ți un portofel electronic. Acum puteți pune credite și în contul dvs.

Cumpără bitcoins de pe mobil

Vezi politica de confidenţialitate. Pasul 2. Și tot mai mulți utilizatori sunt interesați să cunoască aceste monede, originea lor, funcționarea lor și, de asemenea, potențialul pe care îl au. Comercianții și-au părăsit pozițiile, iar volumele sunt reduse. Scăderea abruptă din acest weekend pare să fi fost cauzată de un zvon neconfirmat apărut pe Twitter că Trezoreria Statelor Unite plănuiește să combată spălarea banilor prin intermediul criptomonedelor.

Importanța investitorilor instituționali

Majoritatea platformelor de cumpărare și vânzare a criptomonedelor permit utilizatorilor să folosească carduri de credit și debit, precum și transferuri bancare. Odată ce faci asta, nu îți rămâne decât să confirmi vânzarea și să îți primești banii tradiționali în contul bancar. Acestea pot servi ca un bun indiciu și sperăm că acestea vor fi utile dacă intenționați să faceți o investiție în Bitcoin.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt

După ce inițiezi prima ta achiziție, Coinbase va valida și livra criptomonedele. Într-un sfârșit, tu, cumpărător, o să ai mai multe cripto-monede în portofel, iar vânzătorul mai puține.

Predicţii pentru preţul Bitcoin în primăvara lui spre $60, şi mai departe?

Campanie de phishing pe mail. De asemenea, banca Goldman Sachs a anunțat că va oferi în curând clienților săi modalități de a investi în bitcoin și alte monede digitale, iar Morgan Stanley a anunțat că le va oferi clienților săi acces la fonduri în bitcoin.

Motive pentru a investi în Bitcoins

Ai mereu grijă să ții cont de aceste aspecte când decizi să inițiezi vânzarea ta. Faceți clic pe link și completați solicitarea.

Sistem bazat pe cheie pentru plăți sigure, plăți

Prețul actual al unui singur bitcoin a depășit șapte mii de dolariceea ce înseamnă că probabil nu ai bani pentru un bitcoin întreg. Odată ce faci asta, nu îți rămâne decât să confirmi vânzarea și să îți primești banii tradiționali în contul bancar.

Dacă bugetul tău e de o sută de dolari, asta îți poate aduce în momentul actual cam 0, Bitcoin. De la data la care a fost scris acest articol, autorul nu deține criptocurrențe.